Vad tycker kunderna?

"Jimmy Oh är säkerligen, precis som han utlovar, landets gladaste kreatör! Men det är bara guldkanten som gör det till ett sant nöje att arbeta tillsammans med Jimmy, för i tillägg är han oerhört lyhörd (utan att tumma för mycket på sin egen känsla om vad som är rätt), kreativ och nyskapande. I vårt gemensamma arbete att ta fram en grafisk profil för Linköping&CO lyckades Jimmy sätta mina abstrakta(med ändå bestämda uppfattning) om vilken känsla vi skulle förmedla på pränt och plocka fram det som fanns i min hjärna, fast ändå lite bättre;-)
Designförmågan och professionalismen, tillsammans med ett funktionalitet och kommersiellt tänk plus då denna positiva personlighet gör att jag har endast superlativ att säga om Jimmy! Jag skulle mer än gärna arbeta tillsammans i nya, framtida uppdrag.."
Liselott Piper (PM), Linköping&CO
"Jimmy har en skön känsla för att få fram en fräsch, frisk och ung känsla i sina arbeten. Han är lyhörd och bra på att fånga vad jag som beställare har behov av och vill få fram. Han är snabb att leverera och bra på att ta in nästa steg i uppdraget, eller justeringar i ett pågående arbete. Att Jimmy dessutom är en positiv och glad person blir pricken över i:et i samarbetet."
Mikael Lidman (VD), Svenska Fordhandlareföreningen
"Vi har anlitat Jimmy som frilansare för att ta fram webbsidor där vi dels har gett honom en skiss att följa och dels där Jimmy tagit fram allt material från tanke till färdig webbsida. Jimmy har arbetat mycket snabbt och alltid levererat på utsatt tid. Vi uppfattar honom som mycket ambitiös och plikttrogen. Han har även ett gott öga för design och hans layouter har konstant hållit hög kvalitet. Jimmy är en positiv och trevlig person och ett nöje att arbeta tillsammans med."
Ann-Therese Hedqvist (VD), Dynamic Media
"Jimmy har under den tiden han varit marknadsansvarig för JollyRockets vid varje tillfälle levererat "above and beyond" det som ålagts honom. Med ett fräscht tänk och positiv inställning har han, på ett intressant och modigt vis, tagit våra egna ideér till nivåer vi själva inte känt till att de varit kapabla till... Med säker hand har Jimmy gång efter gång lyckats tolka fram kärnan i våra, ofta klumpigt, framförda ideér och önskemål. Jag kan inget annat än rekommendera Jimmy till andra, för hans trogenhet och tålamod men inte minst hans kreativa personlighet."
Joakim Lundqvist (VD), JollyRockets - Rock'n'Roll Hotel & Bar
"Har arbetat med Jimmy i flera projekt senaste åren med mycket gott resultat. Det bästa som jag upplever det är Jimmys kreativitet och förmåga att anpassa sig till kunden vid behov. Kan varmt rekommendera Jimmy för uppdrag där kreativitet är viktigt."
Tim Svensson (VD), E-butik i Norden AB
"Sedan 2006 har vi anlitat Jimmy Ohlsson som frilansande webbdesigner i verksamheten. Jimmy har arbetat mestadels med design, men även levererat färdiga webbplatser åt våra uppdragsgivare. Jimmy har visat stort intresse i sina projekt och levererat på ett professionellt och noggrant vis till största belåtenhet för så väl kunder som medarbetare. I vår verksamhet är det viktigt att hålla så väl tidsplan som budget och Jimmy har visat sig mycket duktig och noggrann på båda delarna. Vi kan verkligen rekommendera Jimmy till andra uppdragsgivare."
Kristian Hellström (VD), Lithusgruppen AB
"Jimmy har under sin tid hos oss skött arbetet på ett föredömligt sätt. Han är mycket noggrann och håller alltid deadlines, har många idéer, är drivande, tar egna initiativ och jobbar bra både i grupp och på egen hand. Han är talangfull med stort sinne för färg, form, design och layout."
Robert Lönn (VD), Mika Sverige
"Vi har anlitat Jimmy för frilansuppdrag inom webbdesign och webbprogrammering. Jimmy har varit lyhörd för våra krav och lyckats omsätta dem i en design och sedan csskodning som är tilltalande för oss men framförallt för våra kunder. Jimmy ger oss alltid ett professionellt bemötande."
Hans Nottehed (CTO), Info24 AB
"Jimmy har arbetat inom området webbproduktion med att ta fram gränssnitt till webbapplikationer och vanliga företagshemsidor. Arbetet har utförts med mycket hög kvalitet. Jimmys känsla för färg och form har bidragit till ökad kundnöjdhet hos oss. Vår erfarenhet är att han har haft lätt att sätta sig in i uppdragen och kundens situation, och på så sätt oftast träffat rätt på första förslaget. Ordning och struktur har alltid varit viktiga för att vi ska kunna hålla en hög kvalitet på vårt arbete. Jimmy har bidragit till att tidplaner och strukturmål har följts."
Mattias Forss (VD), Forss Webservice AB
"Vi är otroligt nöjda med vår nya hemsida både vad det gäller Jimmys bemötande som den vackra slutprodukten. Vi kan även se att det inte bara är fler besökare på nya hemsidan utan varje besökare stannar betydligt längre på sidan."
Per Nisseby, Nisseby Snickeri AB
"Jag har anlitat Jimmy för att skapa designen till Salon Classique Internet Butik. Jimmy är dessutom fader till min logotyp. Att få arbeta med Jimmy är en tid fylld av humor, glädje och kreativitet. Som proffs är Jimmy otroligt skicklig och vill lära sig nya saker och är det något han fastnar i så löser han det. Dessutom så ger han sig inte, utan han har tagit alla mina små egenheter och han har anpassat sig och lyssnat för att försöka återskapa mig i min design."
Susanne Magnusson, Salon Classique