Mannen, myten, legenden...

Jag är en passionerad kreatör som har jobbat med webbdesign, grafisk formgivning och fotografi sedan 1997. Jag strävar alltid efter att ha 100% nöjda kunder men framför allt att jag själv ska vara nöjd till 200%.

Jag är en väldigt social och passionerad själ. Jag tror mycket på mig själv men har dock båda fötterna på jorden. Jag har lätt för att kommunicera med människor, oavsett bakgrund och titel. Jag är en mycket glad och positiv person som dessutom är ordningsam och håller humöret uppe i alla lägen. Jag vill gärna se det positiva i allt och vill ständigt utvecklas inom det jag gör. Jag är inte rädd för att misslyckas. Misslyckanden är bra som dåliga exempel var det någon klok person som sa en gång.

Jag har lätt för att fatta snabba beslut och lär mig det jag inte vet. Nyfikenheten driver mig framåt, likaså viljan att hela tiden bli bättre på det jag gör. Stress är inget som helst problem för mig. Jag har nog mina norrländska gener från min kära fader att tacka för mitt inre lugn. Jag är dessutom fokuserad, innovation, sympatisk, kvicktänkt och humoristisk. Humorn ser jag nog kanske som en av mina främsta egenskaper. Man måste kunna ta livet med en klackspark lite då och då.

Jag tar mig bara an uppdrag som jag får ut något själv utav. Uppdrag som inte bara betyder något utan även gör skillnad eller berör. Mitt fokus som kreatör ligger i stilrenhet, användarvänlighet och funktionalitet. Du kan alltid lita på att jag levererar till samma höga kvalitet.

Jag älskar våren och hösten. Älskar talangfulla människor. Älskar att fotografera. Älskar regn. Älskar doften av nybakat bröd. Älskar bra musik som berör. Älskar verkligen kaffe. Älskar en bra film som sätter sig i själ och sinne. Älskar att komponera musik. Älskar vemod och melankoli. Älskar mörker. Älskar ljus. Älskar att höra skrattande människor. Älskar att älska!


Lite kuriosa

Jag spelar både gitarr och piano (och försöker lära mig spela munspel). Jag har medverkat i en av Sveriges dåvarande bästa gycklargrupper där jag lärde mig spruta eld och jonglera. Jag har suttit som ledamot för en djurförening som jag var med och grundade. Jag är en mycket god skridskoåkare. Jag är extremt morgonpigg och kliver gärna upp 04:01 varje vardag. Jag är en sann kaffeälskare, väldigt intresserad av konst och heminredning. Jag beundrar klassisk musik. Jag har en förkärlek för post-it-lappar och gillar verkligen att diska, tvätta och städa. Jag har varit vegetarian (både lakto-ovo och helvegan) sedan 20 år tillbaka.