Blandade referenser

Här har vi en salig blandning av lite olika referenser genom åren. Jag håller på och färdigställer cases där jag mer ingående berättar om vissa lite större projekt.


JobbPlus

Ett gigantiskt projekt som inte bara innebar design och utveckling av en webbplats för arbetssökande. Ett makalöst vackert admin där företagarna kan skapa och publicera rekryteringsannonser ligger också och ruvar i bakgrunden. Även diverse verktyg för arbetsgivare ska få statistik och sköta hela rekryteringen via har designats. Logotypen har några år på nacken men den har jag skapat med mina bara händer och fötter. Uppdragsgivare: Som anställd på NTM-koncernen.
http://www.jobbplus.se


MinLunchguide

Även detta härliga projekt är inom min tid på NTM-koncernen. Sajten är en samlingsplats för lokala luncherbjudanden som når ut till en bred målgrupp tack vare marknadsföringen på många av NTMs lokala nyhetssiter. Som designer var detta projekt extra kul då jag fick helt fria händer när det gäller namn, färger och grafisk profil. Jag tog fram alltihopa och känner mig fortfarande helnöjd med hela konceptet. Uppdragsgivare: Som anställd på NTM-koncernen.
http://www.minlunchguide.se